Ibland ringer det kanske någon till dig som du inte vill prata med eller ens bli uppringd från


Tyvärr så är det inte möjligt för oss att helt förhindra sådana samtal då samtalen kan ringas via olika utländska teleoperatörer. VÄRT ATT VETA ÄR ATT APPLION ALDRIG RINGER DESSA SAMTAL.

VI HAR INTE HELLER NÅGRA PERSONUPPGIFTER FÖR ATT ENS KUNNA RINGA SÅDANA SAMTAL.

VI HAR DOCK GJORT ETT FÖRSÖK ATT GE DIG MÖJLIGHET ATT HELT KUNNA BLOCKERA SAMTAL SOM RINGS VIA VÅRT TELE-SYSTEM. DU SKICKAR HELT ENKELT ETT SMS TILL 079 008 3622 FÖR ATT AKTIVERA DENNA KOSTNADSFRIA TJÄNST (LÄS MER NEDAN).

SPÄRRA ATT NÅGON KAN RINGA DITT NUMMER VIA OSS

(Dock inte alltid 100% spärr då våra nummer ibland rings via någon annan teleoperatör)


Denna tjänst möjliggör för dig att spärra samtal till ditt telefonnummer från något av våra telefonnummer (som finns hos någon av våra kunder). Dina samtal från andra operatörer påverkas inte.

 • För att aktivera denna gratistjänst så skickar du ett SMS från din telefon till 0790083622 och spärrar därmed alla samtal från något av våra nummer som vill ringa dig - via vårt telesystem. Notera att enbart samtal via Applion spärras.
  • Ange "blockera" i ditt SMS om du vill stoppa alla samtal från oss.
  • Ange "öppna" om du vill ta bort din blockering och ta emot samtal från oss igen.
  • Vii du enbart se om det är några samtal som ringt ditt nummer den senaste månaden så skickar du din email i ditt sms till oss. Notera att vi inte blockerar samtaa om du enbart skickar din email i ditt sms.
 • När du aktiverat denna tjänst så bekräftas din begäran via ett SMS som du erhåller från oss och som innehåller information om eventuella samtal som har ringts till dig från våra nummer.
 • Vill du avbryta aktiveringen så skickar du ett SMS med innehållet "öppna" och vi bekräftar din begäran via SMS.
 • Om du skickar ett SMS (0790083622) med din email som meddelande så skickar vi en lista på de nummer som ringt dig den senaste månaden.


TÄNK PÅ ATT OVANSTÅENDE SPÄRRTJÄNST ENBART AVSER SAMTAL FRÅN NÅGOT AV VÅRA NUMMER TILL DET NUMMER DU SKICKAT SMS FRÅN. DET KAN DOCK FORTSÄTTA KOMMA IN SAMTAL MED VÅRA NUMMER DÅ DET FÖREKOMMER ATT ANDRA OPERATÖRER RINGER MED VÅRA NUMMER.

Klicka HÄR för att se vem som innehar numret som har ringt till dig - Kontakta sedan själv nummerägaren för ytterligare information

SÖK TELEOPERATÖR FÖR TELEFONNUMMER

Klicka på bilden th för att leta vilken svensk teleoperatör som är registrerad för ett specifikt telefonnummer

SPÄRRA DITT NUMMER HOS NIX

Klicka på bilden th för att spärra ditt telefonnummer hos NIX

FILTRERA SAMTAL FILTRERA SAMTAL

FILTRERA VEM SOM KAN RINGA DIG

 • Med vår tjänst SAMTALSFILTRERING kan du enkelt låta oss filtrera dina oönskade samtal.
 • Vidarekoppla din telefon till **21*46790083690 och när någon ringer dig så kopplas samtalet vidare till oss för filtrering innan det kopplas tillbaka till dig. Det finns dessutom flera olika sätt som du kan använda denna tjänst på.
Läs hur du vidarekopplar här.

ANDRA BRA SAMTALSTJÄNSTER

Ett VIRTUELLT eller kanske ett TEMPORÄRT telefonnummer är ibland användbart eller kanske vill du PARKERA ditt eget "bra att spara nummer" och kanske slippa ditt dyra abonnemang för något som du ändå inte använder så mycket?