Nedan presenterar vi våra nyaste tjänster


Blockera oönskade samtal
Har du en vanlig fast telefon hemma och vill kunna använda den som vanligt men utan att behöva svara på oönskade samtal? Köp till en konverteringsdosa (ATA) och anslut din telefon via denna lilla dosa och ditt vanliga analoga telefonjack blir därmed en modern en IP-telefon.
Du porterar in ditt existerande telefonnummer till oss eller beställer ett nytt. Ingen månadsavgift eller något bindande avtal utan du betalar enbart för det du ringer. Inringande som inte finns i din personliga ringlista hamnar i din spärrlista och kan där lämna ett meddelande.


PAD SOM SYSTEMTELEFON / MUSIKSPELARE (mVoIP)
Har du en "PADDA" så kan du enkelt köpa en APP för att göra paddan till en kraftfull telefon som innehåller både HD-voice, HD-video, chat, hänvisning samt en del annat smått och gott. en APP (softphone) och koppla den till ett konto hos oss. ​Läs lite mer här
Den blir perfekt som din "telefon på jobbet eller hemma" och du kan koppla samman ett valfritt headset samt om du så önskar en extern högtalare för perfekt ljud och upplevelse. När det ringer så mutas musiken och du kan ostört prata i telefonen direkt i ditt headset. Läs mer här


MOBIL IP-TELFON (mVoIP)
Visste du att din Android smartphone har en inbyggd IP-telefon? Denna kan du enkelt aktivera med ett konto hos oss och därigenom faktiskt få 2 telefoner i en och samma mobil. Om du istället har en IPHONE, iPAD, MAC, PC eller något annat så kan du enkelt istället ladda ned en APP (softphone) och koppla den till ett konto hos oss. ​Läs lite mer här


MOBILT ALIAS eller "BYOM" (BringYourOwnMobile)
Ibland vill man inte behöva bära med sig flera telefoner utan helt enkelt kunna ringa och bli uppringd på en och samma telefon men kanske med olika abonnemang eller nummer.
För detta har vi nu en lösning och inte nog med att du kan ringa och bli uppringd i din egen mobiltelefon, du kan få alla de avancerade tjänster som oftast företag kräver. Exempel på företagstjänster är olika hänvisningar, ringgrupper, svara & vidarekoppla, etc.


LIVEQUEUE
Vårt nya koncept "LiveQueue" är en tjänst där webteknologi och telefoni integreras på ett unikt vis.
Tjänsten beter sig lite på samma vis som vid exempelvis ett fysisk bankärende där man ju oftast själv plockar en köbiljett för det ärende som man önskar kunna få hjälp med. Som användare kan man själv välja den mest lämpade kunskapen direkt i en kundportal (web) och därtill kunna administrera och följa sitt eget ärende direkt i webben. Läs lite mer här


SKYDDAD IDENTITET
Vill du kunna ha en telefon som låter dig kontrollera och BLOCKERA personer du inte vill prata med och t.o.m HEMLIGA NUMMER på dina villkor?
Samtal med hemligt eller för dig okänt nummer som hamnat i "skräpkorgen" kan alternativt ombedas visa sitt hemliga nummer (ofta använder myndighet hemliga nummer)

Samtal kopplas sedan direkt till din egen mobiltelefon efter att ha godkänts av "ditt" filter.


PARKERA DITT TELEFONNUMMER
Om du har ett telefonnummer som du önskar behålla men inte riktigt vet vilken telfonlösning eller teleoperatör du skall välja så kan du enkelt välja att helt enkelt PARKERA ditt NUMMER hos oss.
Du beställer direkt i vår butik och fyller i anmälningsblanketten så att vi kan portera över ditt nummer till oss samt parkera det tills du valt din operatör.


VIRTUELL MOBILT "ALIAS" TELEFONNUMMER
Har du ditt mobiltelefonnummer på ditt visitkort? Då ringer troligtvis de flesta direkt till din mobil.
Allt fler ringer aldrig någons fasta anknytning utan istället direkt till mobiltelefonen. Med ett VIRTUELLT ALIAS MOBILT telefonnummer så kan du själv välja när du vill svara samt samt frihet att själv välja mobil teleoperatör.


CALLCENTER I MOLNET
Vi tar nu emot beställningar på ett helt web-baserat telefonisystem som passar de flesta större likväl mindre organisationer.
Det enda som behövs är en modern browser (webbläsare) och koppling emot internet.
Unikt är ett nytt sätt att hantera köer där varje inringande kan erbjudas sin egen personliga "kö-biljett"  LÄS MER HÄR

WEB-NUMBER
Har du en Webb-site, företag eller något annat liknande och där du vill att dina kunder enkelt skall kunna ringa till dig?
Då kan du med fördel använda WEB-NUMBER som ger dig Enkelhet, Välkomstbesked, Öppettider och inga månadsavgifter
WEB-NUMBER finns i olika utförande och för de flesta behov
 

SEMESTER SIM
Med denna tjänst så kan du spara stora belopp när du är på resande fot.
Ditt ordinarie "hemmanummer" fungerar som vanligt men du slipper dyra roaming-kostnader och har friheten att själv bestämma hur du vill kunna surfa och ringa.

WebNumber