Vi integrerar den senaste teknologin med eget kunnande

Applion betyder "Applications Online" och därmed så har vi stakat ut hur vi ser på framtidens kommunikation.

Vi tror på att en mångfald av framgångsrika applikationer och utrustningar kan komma att kräva någon form av förenkling när man skall bedöma sina egna behov samt val av Applikationer och Utrustning.
Applion är detta gränssnitt.

Hos oss finner du olika sammansatta Applikationer, Funktioner och Utrustningar som vi tycker är de mest spännande för både ditt företag likväl som för dig som privatperson.

Vi "skannar" hela tiden av marknaden efter nyheter inom kommunikation och försöker förstå hur dessa optimalt skall användas samt vad vi måste tillföra för att det hela skall vara enkelt och säkert att använda.

För Företag

Företag har oftast mestadels behov av att vara lätta att nå samt att anställda skall kunna arbeta på ett anpassat och flexibelt sätt. Våra företagstjänster fokuserar på att distribuera samtal till rätt svarsgrupp och anställd samt att ge möjligeht att jobba hemifrån eller på resande fot utan att behöva hantera extra telefoner elller omständiga och kostsamma lösningar.

För Privatpersoner

Då i princip samtliga personer idag är mobila så tror många att det inte kan finnas något behov av ytterligare någon telefoni utanför sin egen mobiltelefon.

Vi har dock plockat samman några anpassade tjänster för våra privata kunder och du är välkommen att prova på samt börja använda dem du också.

Tjänsterna är bl.a:

  • Eget virtuellt telefonnummer som du kan styra och använda som du vill
  • Temporärt telefonnummer kan vara bra att använda vid annonsering och temporär kontakt
  • Telefon-kalender som ger dig möjlighet att filtrera tider och tidzoner som du vill att din telefon skall ringa
  • Om ditt mobila kontantkort är tomt så kan du (eller dina barn) ändå tryggt ringa hem, men på dina villkor
  • Vanligt telefonabonnemang men så klart via Internet och du kan använda din mobiltelefon direkt mot detta
  • Prova och köp vår "Utlands-telefoni" där du kan ta med dig ditt svenska nummer utomlands och bli helt nåbar men på dina villkor

Besök vår butik och beställ redan idag.