Mobilsvar med lite nytänk

De flesta mobiloperatörer erbjuder någon form av röstbrevlåda (mobilsvar) men då det oftast är krångligt att behöva lyssna av sina meddelanden och speciellt då man ibland tvingas att behöva lyssna igenom ett antal gamla meddelanden innan man kommer fram till det senaste.

Detta och att dagens mobilanvändare oftast använder någon annan form av meddelandehantering medför att "det gamla" mobilsvaret känns omodernt.

Applion erbjuder ett betydligt modernare mobilsvar som naturligtvis kan användas som vilken röstbrevlåda och till vilket telefonnummer  som helst. Vårt mobilsvar skickar varje röstmeddelande som en ljudfil till din email vilket gör att du kan lyssna av dina meddelanden i lugn och ro och dessutom kostnadsfritt, istället för att kanske behöva betala för "loopande" och dubbelt prissatta (utanför EU) samtal till ditt vanliga gamla mobilsvar.
 
Dessutom kan vårt nya mobilsvar en hel del annat, såsom exempelvis "samtalsfiltrering" och där inringande helt enkelt är blockerad att ringa dig överhuvudtaget och även om denns nummer skulle vara annonymt (hemligt numer) så klarar vårt mobilsvar av att särskilja vilket hemligt nummer som du vill besvara eller inte. Inringande kan mötas av en avisering om att du inte vill svara på hemliga nummer, men där den inringande ändå kan få sitt samtal framkopplat till dig, men först efter det att denne valt att visa sitt telefonnummer.

Aviseringen kan låta enl nedan:

- Numret som du ringt besvarar inte samtal från Hemligt telefonnummer - Du kan välja att visa ditt eget telefonnummer genom att trycka 
  siffran "1" och därefter få ditt samtal framkopplat" - Om du inte vill presentera ditt eget nummer så kan du istället trycka "2" för att lämna
  ett meddelande


Om istället du valt att enbart ta emot samtal som du själv listat i din "vänlista" så filtrerar vårt nya mobilsvar alla försöka att ringa dig. Alla telefonnummer i din egen lista släpps fram till dig men du kan även tidsstyra att vissa "vänner" inte kan ringa dig om du inte vill bli störd (natt) medans kanske dina familjemedlemmar alltid kan komma fram.