Softphones (Zoiper & Bria)

Zoiper är en bra sofphone som finns att ladda ned till mobiltelefoner och datorer.
Nedan har vi lagt in en vido för att anpassa Zoiper till en IOS telefon samt en instruktion för att installera Zoiper i en windows dator.
Man laddar ned direkt från Appstore eller Google play och kan köpa till abonnemang här hos oss.

Bria (Counterpath) har flera bra sofphones som finns att ladda ned till mobiltelefoner och datorer.
Bria-5 finns fortfarande kvar att ladda ned helt gratis och denna fungerar verkligen bra och klarar SMS, chat och närvaro.
Även deras nyare variant som heter "Solo" verkar finnas helt gratis eller olika betalversioner Gratisvarianten har enbart vanlig ISDN talkvalitet men det duger gott för de flestas öron.
Man laddar ned direkt från Appstore eller Google play och kan köpa till abonnemang här hos oss.
Här är en bra länk till deras informationssida.

Nedan en lite video om olika softphones