Jour / Support Grupp

Pris:
195 kr
Exkl. moms
Art.nr:
P907261
Antal:
JOUR-GRUPP

Denna tjänst är framtagen för alla som hanterar någon form av support eller jour och önskar kunna styra deltagare centralt.

Främsta fördelen är att användare kan använda sina ordinarie telefoner (privata / jobbmobiler) och därigenom slipper bära med sig flera telefoner eller åka till kontoret för att hämta/lämna jourtelefonen.

Funktioner såsom ärende-kö, svars-scheman, in/ut-loggning, ring/SMS alla/eskalering, statistik ingår. 


Tjänsten styrs av ett valt huvudnummer (mobilt om SMS skall ingå) och utringning eller SMS-utskick sker till de användare som är aktiva och inloggade i respektive tjänst.

Varje deltagare får även tillgång till en personlig inloggning i en mobilanpassad websida (ingen installation behövs alltså) och kan i denna administrera in/utloggning samt en del annat.

Huvudnumret kostar 195 kr per månad och det enda som tillkommer är rörliga samtals eller SMS-utskickskostnader. Inget bindande avtal behövs utan tjänsten fungerar så länge det är positiv kredit för tjänsten och kan sägas upp närhelst det passar.
För företagskunder erbjuder vi även faktura per efterskott och därigenom behövs ingen förskottsbetalning.


Väldigt effektiv tjänst då medarbetare som önskar delta i olika former av support inte behöver bära med sig en "extra" jourtelefon utan helt enkelt kan använda sin ordinare telefon för att besvara samtal, E-mail eller SMS såsom ärenden ifrån kunder eller utrustning som skall övervakas och supporteras.