MOBILA GULDNUMMER "072"

Pris:
470 kr
Exkl. moms
Art.nr:
P2167699
Antal:
Kommentar till butiken:
GULDNUMMER "072"
(samtliga nummer-priser är månadsavgifter (förutom "köpa loss") och du kan ringa upp hela månadsbeloppet "ringpott")

KRÄVER REGISTRERING ENLIGT DESSA BESKRIVNINGAR

Vill du sticka ut i mängden eller kanske kunna marknadsföra ditt företag så är ett bra telefonnummer viktigt.

NOTERA ATT VI HAR 1000-TALS OLIKA NUMMER OCH NUMMERSERIER I SAMTLIGA SVERIGES RIKTNUMMEROMRÅDEN SAMT FLERA OLIKA LÄNDER FÖRUTOM DE SOM FINNS LISTADE HÄR INTIL. LÄS MER HÄR ELLER KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION.

Vi har även GULD-SERIER som är ett antal telefonnummer i en serie efter ett Guldnummer.

BESKRIVNING AV VÅRA NUMMERTJÄNSTER
Våra telefonnummer är uppdelade i Geografiska, Nationella, Mobila, 020, etc. Våra kunder kan välja att boka samt betala direkt i vår butik samt naturligtvis även kontakta oss för mer krävande och anpassade lösningar, exempelvis för callcenters och större växelsystem.
 
Till varje nummer ingår kostnadsfritt vidarekoppling till valfritt telefonnummer, såsom ex en mobiltelefon eller en fast vanlig telefon. Det tillkommer dock en samtalsavgift (ex i Sverige är denna avgift 0,5 kr per minut) vid framkoppling till vald telefon.
(Notera att du kan använda hela din inbetalda månadsavgift att ringa för)

Det ingår även ett SIP-konto för att kunna registrera en IP-telefon (eller ännu bättre - en softphone i din mobil) för ditt valda nummer. Att ta emot samtal i din IP eller softphone är kostnadsfritt, medans att ringa kostar 0,5 kr till alla svenska fasta och mobila telefoner.
(Notera att du kan använda hela din inbetalda månadsavgift att ringa för)
LÄS MER HÄR HUR DU LADDAR NED OCH INSTALLERAR EN SOFTPHONE I DIN MOBIL


För att ringa ex utlandsamtal med ditt guldnummer betalar du enligt denna prislista

PRISER, AVGIFTER OCH BINDNINGSTIDER
Alla priser i prislistan för våra olika guldnummer är månadsavgifter - förutom att köpa loss ett nummer (se nedan).
När du beställer (köper) ett guldnummer hos oss så binder du dig inte med något långt och krångligt avtal utan du kan när som helst avsluta ditt guldnummer-abonnemang.

> Om du vill kunna flytta (portera) ut ett guldnummer så måsta du ha betalat månadsavgifterna för guldnumret i minst 36 månader. Det är dock möjligt att "köpa loss" ett nummer och att därmed när som helst kunna portera ut ett av våra nummer.
Vi ERBJUDER ÄVEN RABATT FÖR ATT "KÖPA LOSS" OCH PRISET FÖR ATT EX FÖRBETALA ETT GULDNUMMER ÄR 30 X MÅNADSAVGIFT (340kr x 30mån = 10200kr).

Se flera kommande nummer inom "072" 

Naturligtvis vill vi dock att du under lång tid skall behålla ditt nummer här hos oss. Det brukar också bli betydligt billigare än hos andra teleoperatörer. Dessutom har vi massor med olika tjänster som du inte hittar hos någon annan teleoperatör.

FUNKTIONER SOM INGÅR I DITT GULDNUMMER
Vidarekoppla ditt Guldnummer och svara i din vanliga telefon*
Ring direkt från din vanliga mobil**
SIP-konto (du kan ex registrera en softphone i din mobil)

* Svara genom att trycka siffan "1" i din mobil (bara om du använder din vanliga mobil)
** Du ringer till ditt Guldnummer från din egen mobil och slår numret till den du vill ringa. Alternativt kan du även välja att använda vår web-app som förenklar att ringa via din vanliga mobil eller registrera en IP / Softphone med det medföljande SIP-kontot.

ANDRA PASSANDE TILLVALSTJÄNSTER FÖR DITT GULDNUMMER
  • IVR - Om du vill kunna presentera en passande hälsningsfras för dina inringande samtal samt möjliggöra olika knappval för framkoppling till dina olika verksamheter eller kanske ringgrupper.
  • Ringgrupp - När du vill kunna gruppera ett antal personer som svarar på samtal