GEOGRAFISKA GULDNUMMER (08, 031, 040, etc.)

Pris:
470 kr
Exkl. moms
Art.nr:
P2163083
Antal:
Kommentar till butiken:
GULDNUMMER

Vill du stick ut i mängden eller kanske kunna marknadsföra ditt företag så är ett bra telefonnummer viktigt. NOTERA ATT VI HAR 1000-TALS OLIKA NUMMER ELLER NUMMERSERIER FÖRUTOM DE SOM FINNS LISTADE HÄRINTIL. KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION.

Vi har även GULD-SERIER som är ett antal telefonnummer i en serie efter ett Guldnummer.

BESKRIVNING AV VÅRA NUMMERTJÄNSTER
Våra telefonnummer är uppdelade i Geografiska, Nationella, Mobila, 020, etc. Våra kunder kan välja att boka samt betala direkt i vår butik samt naturligtvis även kontakta oss för mer krävande och anpssade lösningar, exempelvis för callcenters och större växelsystem.
 
Till varje nummer ingår kostnadsfritt vidarekoppling till valfritt telefonnummer, såsom ex en mobiltelefon eller en fast vanlig telefon. Det tillkommer en samtalsavgift (ex i Sverige är denna avgift 0,5 kr per minut) vid framkoppling till vald telefon. Det ingår även ett abonnemang för att kunna registrera en IP-telefon på valt nummer. Denna tjänst är kostnadsfri att ta emot samtal medans utringning kostar 0,5 kr för svensk telefon.

För att ringa med ditt guldnummer betalar du enligt denna prislista

> Är du i behov av ett eller flera vanliga telefonnummer så har vi 1000-tals olika att välja på och vi har bra nummer i samtliga Sveriges riktnummerområden att välja mellan.
> Om du kanske vill ha ett utländskt nummer så finns vi i ett 80-tal länder. Se priser för våra olika länder här.

PRISER, AVGIFTER OCH BINDNINGSTIDER
Alla priser och avgifter för våra olika guldnummer är månadsavgifter.
När du beställer (köper) ett guldnummer hos oss så binder du dig inte med något långt och krångligt avtal utan du kan när som helst avsluta ditt guldnummer.
> Om du dock vill kunna flytta (portera) ut ett guldnummer så måsta du ha betalat månadsavgifterna för guldnumret i minst 36 månader. Det är även möjligt att förbetala samtliga 36 x månadsavgifter för att därmed kunna portera ut ett av våra guldnummer.

Naturligtivs vill vi dock att du under lång tid skall behålla ditt nummer här hos oss.

PARKERA DITT BEFINTLIGA GULDNUMMER HOS OSS
Om du själv redan innehar ett riktigt bra nummer hos någon annan operatör, men kanske inte vill betala dyra abonnemangsavgifter så kan du parkera (NUMMERPARKERING) ditt nummer här hos oss.
Denna tjänst kostar enbart 150 kr per år och du kan när som helst flytta ditt nummer till annan operatör.

ANDRA PASSANDE TJÄNSTER FÖR DITT GULDNUMMER
  • SIP-konto - Du kan köpa till ett eget SIP-konto till ditt guldnummer. Därmed kan du enkelt koppla in en IP-telefon (även en softphone).
  • IVR - Om du vill kunna presentera en passande hälsningsfras för dina inringande samtal samt möjliggöra olika knappval för framkoppling till dina olika verksamheter eller kanske ringgrupper.
  • Ringgrupp - När du vill kunna gruppera ett antal personer som svarar på samtal