Telefonnummer

Pris:
165 kr
Exkl. moms
Art.nr:
P2143436
Antal:

Ett Telefonnummer kan vara till nytta ibland när du önskar kunna synas med ditt företag eller kanske vill ha ett extra Telefonnummer som privatperson.


Du väljer direkt här i butiken det land och typ av telefonnummer som du vill beställa. Vi skickar några förslag på telefonnummer för det land och typ som du valt.

Till varje nummer ingår det 2 talkanaler så att du kan prata samt även ha en aktiv kanal för eventuell "samtal väntar" så att du kan växla mellan olika pågående samtal. Precis som vanligt alltså.
Du kan även köpa till flera kanaler samt kö, köbesked, etc som kan vara bra för dig som har behov av större volym. Pris per trafikkanaler kan variera beroende på vilket land så kontakta oss om du har behov av extra trafikkanaler.

Trafikkanaler motsvarar antal samtidiga samtal till/från dina telefonnummer.

För exempelvis ett callcenter som önskar kunna erbjuda 100 samtidiga personer att vänta i en telefonkö så åtgår det alltså 100 stycken inkommande trafikkanaler ifrån det land som du valt för ditt telefonnummer.


För att besvara dina inkommande samtal på dina telefonnummer så behöver du ju ha en telefon av något slag. Du kan beställa IP-telefon, IP-Växel eller IP-callcenter här hos oss eller om du redan har en telefon så kan vi naturligtvis koppla fram samtalen ifrån dina kunder till den.
Samtalskostnad för att koppla fram samtal till din svenska telefoner är 0,5 kr per minut (fast eller mobil).

Notera att det kan förekomma vissa avvikelser i priser för vissa riktnummer i nedanstående prislista så vänligen kontrollera i detaljerad riktnummer prislista här

Minsta avtalsperiod för våra internationella nummer är 3 månader.
Vi ger 10 % på alla avgifter vid årsbetalning i förskott