Ibland kan det vara bra att kunna ta emot eller kanske skicka ett FAX. Våra enkla men robusta FAX-tjänster gör det enkelt.


Temp-FAX
Fungerar enbart för inkommande FAX (vilket räcker för de flestas behov).

FAX "BOX"
Du kan välja ett lämpligt telefonnummer och efter att ha bekräftat det email och adressuppgifter som vi skickar till dig så är allt klart för att båda ta emot och skicka FAX. Dina inkommande FAX hamnar som en PDF i din email.

FAX SIP-GW
Det andra alternativet är att du kopplar in din vanliga FAX via Internet och då använder du vår FAX-GW som enbart kostar några hundralappar.  

TEMP-FAX
Detta är den enklaste FAX'en och räcker för de flestas behov.
Ett inkommande FAX som skickas till ditt "Temp-FAX-nummer", dedekteras helt automatiskt som ett inkommande FAX och tas emot och skickas vidare till din e-mail.
Du kan helt gratis välja om du vill prova på denna tjänst och om du uppsakttar den så kan beställa års eller månadsabonnemang. Naturligtvis utan bindningstider och annat krångel.
Läs mer om Temp-FAX här

FAX via Internet

FAX-BOX
Denna tjänst ger dig ett eget telefonnummer (välj ett hos oss eller portera in något av dina telefonnummer) som du sedan kan ta emot dina FAX på.
Dina FAX skickas till din email.
För att skicka ett FAX så ansluter du din ordinarie FAX med en FAX-ATA (beställ Cisco, Fanvil eller någon annan lämplig).
Vi har även ett antal ATA på lager och dessa säljer vi för 500kr per styck.