MOBILA GULDNUMMER "070"

Pris:
14 100 kr
Exkl. moms
Art.nr:
P2181195
Antal:
Kommentar till butiken:
GULDNUMMER "070"

KRÄVER REGISTRERING ENLIGT DESSA BESKRIVNINGAR

Vill du sticka ut i mängden eller kanske kunna marknadsföra ditt företag så är ett bra telefonnummer viktigt.
I prislistan så hittar du Guldnummer samt Superguld nummer och där vissa nummer ännu inte hunnit att bli implementerade fullt ut men går att redan nu boka.
Du betalar 10% av det pris som framgår i prislistan för de nummer som är markerade som "förboka detta nummer". Beräknad driftstart för dessa nummer är 2024-05-01.

BESKRIVNING AV VÅRA NUMMERTJÄNSTER SAMT SAMTALSPRISER
Våra telefonnummer är uppdelade i Geografiska, Nationella, Mobila, 020, etc. Våra kunder kan välja att boka samt betala direkt i vår butik samt naturligtvis även kontakta oss för mer krävande och anpassade lösningar, exempelvis för callcenters och större växelsystem.

Till varje nummer ingår det ett SIP-konto för att kunna registrera en IP-telefon (eller ännu bättre - en softphone i din mobil). Perfekt lösning då en softphone enbart kräver data-anslutning och du får därmed en EXTRA TELEFON I DIN TELEFON. Att ta emot samtal i din IP eller softphone är kostnadsfritt. Att ringa kostar 0,5 kr till alla svenska fasta och mobila telefoner.
LÄS MER HÄR HUR DU LADDAR NED OCH INSTALLERAR EN SOFTPHONE I DIN MOBIL
DET INGÅR INGET SIM-KORT TILL VÅRA MOBILA TELEFONNUMMER. Våra nummer fungerar lite som motsvarande "e-sim" som ju inte heller har något fysiskt SIM-KORT.

Ett Guldnummer kan porteras ut /flyttas) till valfri operatör efter det att numret är helt betalt.

Vi erbjuder även att kuna "HYRKÖPA" ett Guldnummer, vilket innebär att du betalar 340kr (guld) eller 470kr (superguld)  per månad. Minsta perioden för hyrköp är 3 år.
Efter 3 år kan du välja att "köpa loss" ditt nummer och flytta det till annan operatör eller att fortsätta hos oss med ditt nummer.
(Notera att du kan använda hela din inbetalda månadsavgift att ringa för)

Till varje nummer ingår även kostnadsfritt vidarekoppling till valfritt telefonnummer, såsom ex en mobiltelefon eller en fast vanlig telefon. Det tillkommer dock en samtalsavgift (ex i Sverige är denna avgift 0,5 kr per minut) vid framkoppling till vald telefon.

För att ringa ex utlandsamtal med ditt guldnummer betalar du enligt denna prislista

PRISER, AVGIFTER OCH BINDNINGSTIDER
Alla priser i prislistan för våra olika guldnummer är månadsavgifter - förutom att köpa loss ett nummer (se nedan).
När du beställer (köper) ett guldnummer hos oss så binder du dig inte med något långt och krångligt avtal utan du kan när som helst avsluta ditt guldnummer-abonnemang.

> Om du vill kunna flytta (portera) ut ett guldnummer så måsta du ha betalat månadsavgifterna för guldnumret i minst 36 månader. Det är dock möjligt att "köpa loss" ett nummer och att därmed när som helst kunna portera ut ett av våra nummer.
Vi ERBJUDER ÄVEN RABATT FÖR ATT "KÖPA LOSS" OCH PRISET FÖR ATT EX FÖRBETALA ETT GULDNUMMER ÄR 30 X MÅNADSAVGIFT (340kr x 30mån = 10200kr).

Naturligtvis vill vi dock att du under lång tid skall behålla ditt nummer här hos oss. Det brukar också bli betydligt billigare än hos andra teleoperatörer. Dessutom har vi massor med olika tjänster som du inte hittar hos någon annan teleoperatör.

FUNKTIONER SOM INGÅR I DITT GULDNUMMER
Vidarekoppla ditt Guldnummer och svara i din vanliga telefon*
Ring direkt från din vanliga mobil**
SIP-konto (du kan ex registrera en softphone i din mobil)

* Svara genom att trycka siffan "1" i din mobil (bara om du använder din vanliga mobil)
** Du ringer till ditt Guldnummer från din egen mobil och slår numret till den du vill ringa. Alternativt kan du även välja att använda vår web-app som förenklar att ringa via din vanliga mobil eller registrera en IP / Softphone med det medföljande SIP-kontot.

ANDRA PASSANDE TILLVALSTJÄNSTER FÖR DITT GULDNUMMER
IVR - Om du vill kunna presentera en passande hälsningsfras för dina inringande samtal samt möjliggöra olika knappval för framkoppling till dina olika verksamheter eller kanske ringgrupper.
Ringgrupp - När du vill kunna gruppera ett antal personer som svarar på samtal


NOTERA ATT VI HAR 1000-TALS OLIKA NUMMER OCH NUMMERSERIER I SAMTLIGA SVERIGES RIKTNUMMEROMRÅDEN SAMT FLERA OLIKA LÄNDER FÖRUTOM DE SOM FINNS LISTADE HÄR INTIL. LÄS MER HÄR ELLER KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION.

Vi har även GULD-SERIER som är ett antal telefonnummer i en serie efter ett Guldnummer.